• Herningvej Skole
  • herningvej-skole@aalborg.dk
    Rene A. Knudsen den 15-07-2015

Kære elever og forældre

Så har jeg haft min sidste dag på Herningvej Skole. Jeg har pakket en flyttekasse, fyldt fire sække med 10 års historie, tavlen er visket ren og der er ferie forude.

Det har - for mig - været 10 fantastiske år på Herningvej Skole. En skole i en helt særlig liga, en Verdensborgerskole med et inkluderende børne- og forældresyn, formuleret i sætningen ”når alle er forskellige, er ingen anderledes”. I har – elever og forældre – været med til, at skabe den gode fortælling om Herningvej Skole, der har betydet, at skolen har øget elevtallet kraftigt og i prognoserne, ser det ud til, at fortsætte de kommende år.

Den indsats har betydet at vi har fastholdt en fornem og at skolens resultater bliver omtalt ude i byen, bl.a. i forhold til afgangsprøver og som en skole der er i stand til, at øge resultaterne i forhold til socio-økonomiske faktorer.

Jeg håber, alt det bedste for ”Skolen på toppen”. Fastholdelse af det gode image kræver en særlig indsats, hele tiden, og en insisteren på, at værdier betyder noget i forhold til adfærd og opførsel, eleverne skal trives optimalt og lære hele tiden. Skolens elever er unikke, de tager ansvar for skolen og for hinanden, de er verdensborgere, det er noget helt særligt. I – forældre - er skolens største ressource og en særlig dimension på Herningvej Skole. Jeg tager så mange, mange gode oplevelser med mig, livgivende oplevelser fra forældremøder, skolefester, møder i dagligdagen og bare et smil og et hej her og der. Tak for det, det har betydet meget.

Jeg er glad for, at ledelsessituationen er afklaret således, at Marianne Dausel, David Kowalski, Lene Jensen og Michael Claesen står i spidsen for skolen (indtil Maiken Irming Andreasen slutter sin barsel næste sommer). Der er fortsat udfordringer forude, men med dygtige og udviklingsorienterede medarbejdere, en ambitiøs bestyrelse og engagerede forældre er alle forudsætninger tilstede for, at Herningvej Skole også i fremtiden vil markere sig i toppen blandt Aalborg Kommunes Skoler. Helt sikkert er det, at jeg – på afstand og på toppen af Skalborg bakke – vil følge den skole, der har betydet så meget for mig og altid vil være en del af mit DNA.

Praktiske oplysninger er, at første skoledag er mandag den 10. august, hvor alle elever møder kl. 08.00, nye 0. årgangs elever møder dog først kl. 09.00. Der vil blive udsendt skemaer mm. fra alle team i uge 32.

Tak for 10 fantastiske år på Herningvej Skole og held og lykke med alt det der ligger forude.

Kærlig hilsen

René

Inger Damgaard Klems den 18-06-2015
    Skoleleder René A. Knudsen har valgt at søge nye udfordringer - se venligst vedhæftede bilag.

• 03-08-2015
    Musik møde ·